Om Allt Å Inget

Hääääääääär är jag!! =) Med ännu en ointressant blogg ;p Men du, det är ingen som tvingar dej... ;) Skriver mest för att fördriva tiden...

Nu har jag ungefär 1½ timme kvar till hemgång, å då mina vänner å ni andra ska jag dra hem å soooooooooova.. Å sen så är jag ledig i 2 (TVÅ) dagar... Å det har inte jag vart på 4 veckor =( Så det ska bli skööönt... Visserligen har jag 1000 andra grejjer inplanerade.. Men jag ska inte va på jobbet iaf!!! =) Å det är fan så skönt.. Jag behöver min lediga dagar.. Mer än allt känns det som...

Idag vaknade jag sju typ.. Å va PIGG Mycket konstigt för att va jag.. Jag brukar va som ett lik fram till två i vanliga fall... Jag slutar aldrig att förvåna mej själv.. =)  Började jobba halv åtta.. strax efter halv tio va jag  på gymmet för ett ryggpass... Å döm av min förvåning när twin va som jag brukar va.. Å jag som hon brukar va.. För att citera henne "vi har vaknat på fel sida sängen idag" å jag kan inte annat än att hålla med =) Efter det avklarade ryggpasset va det lunchdax.. Barbros brygga blev det.. Å det dög väl.. Jag va dock inte speciellt hungrig så jag lyckades peta i mej en halv tallrik sallad.. Sen va det kaffe för hela slanten... Å det gick ner mycket lättare... Moster, morbror, kusin, kusinbarn å syster kom efter ett tag.. Så när Twin drog hem till hund å dusch så stannade jag kvar å drack ännu mer kaffe.. (Jag gillar kaffe) Sen va det min tur att dra hem till dusch.. Sen jobb.. Blaha! Enda glädjen idag va glass å kaffe.. Med bästa sällskapet såklart.. =)
Nu sitter jag här, med Daddy Yankee i örat (Bara ena) å försöker komma på nåt vettigt att skriva.. Går lixom inge bra..

Imorgon är det (förhoppningsvis) tvätta, träna, köra skräp, luncha, universitet(?) å om det är bra väder Bomstad.. Men vädret verkar juh bli kasst bara för att jag råkar va ledig.. Jag blir ilsk!! Jag ska dansa soldansen när jag kommer hem så det så!! å blir det inte sol ska jag va psykobitch from hell hela dan.. Så det så!! =)

Onsdag kommer lovely ex å före det ska jag ha hunnit att träna å helst städa... När ska jag få sova da? I nästa liv??

Jag undrar lite varför mitt äpple växer i mun när jag egentligen är ganska hungrig.. Kanske yoghurt går bättre.. Jag provar!

På torsdag återkommer jag med info om mina lediga dagar..

GONE*

Slå Mej Medvetslös

Och väck mej 29e november.. Helst ska resan ha betalts då oxå av nån vänlig männiksa.. Precis så känns det nu.. Jag vill bara sova, sova, sova.... Massa mycket!!! Nu har jag snatr klarat av fyra veckor.. vilket är helt sjukt för jag fattar det inte själv! Men så är det..

Idag är det lördag för er som inte vet.. Klockan är 18.40 typ... Snart ska vi in till grannen å dricka kaffe.. Tack gode gud för det.. Det har jag inte gjort på hela dan därav min huvudvärk... =(
Dagen till ära har jag shoppat blingbling örhängen å charmat 4 snubbar på expert.. Jag kan jag... =) Antagligen va dom mest glada när jag gick därifrån... Glad som en barnunge.. Hahaha
Annars har det lixom inte hänt mycket.. Ungefär ingenting.. Så det är inte så att jag har mycket att informera om.. Too bad for you lixom...
Ja just ja, jag shoppade birthdaypresent till mamma oxå =) Hoppas hon blir nöjd.. annars blir jag ilsk... =)

Imorgon förstår ni är det pannkaksdax.. Ååååååå vad glad jag är ... Eller inte.. Blaha!!! Varför vill dom mej så illa?? =( Nog dravvlat.. Grymt kort blogg.. Men så blir det när man inte har nåt liv..

GONE*

Dunka Mej Gul Å Blå

i tisdags efter jobbet mötte jag upp Twin med syster.. Arena blev slutdestinationen.. Vin blev det.. å baileys.. Som va så go att det knulla i mun ungefär.. Å då är det gott vill jag lova... =) Sen va klockan mycket å vi drog hem.. Kväll slut!

Onsdag vägrade jag att träna å sov ut istället.. Till halv tolv.. Det va det jävligt länge sen kan jag tala om.. Fixade liet matlådor å så innan det va dax att hoppa in i duschen.. Sminka å blablabla.. Mötte upp Twin p åstan.. in på bolaget å handlade livsviktiga grejjer.. Lite vin å sprit. (För er som är tröga) Sen hem till Reban... Reban är förkortning av Rebecka å Andreas tillsammans.. Enkelt va.. där smaskade vi mat å drack vin å pratade massa skit bara.. Grymt sköna människor är det... Jag stortrivdes... =) Å sen damer å herrar va det utgång planerat... Vi skjuts av snäll Andreas.. Å vandrade planlöst omkring en stund... Efter mycket om å men bestämde vi oss för Plaza (Varförihelvete undrar jag nu) vi ställde oss snällt i kön.. Som tog, lyssna noga nu, FEMTIO minuter.. Femtio jävla minuter... Tur att sällskapet va bra å killarna söta..Min raggningsreplik för kvällen; Håller du käften om du får en cigg? Det gjorde han inte kan jag lova, men jag fick uppmärksamhet.. Hahahaha.. Tjejen som dök upp från ingenstans va oxå grymt trevlig trots att ajg inledde med att vara ilsken.. Efter en sekund va vi bästisar.. Mycket kan hända i krogköer... Väl inne va det väl det sämsta skit jag satt min fot på.. Dit går jag aldrig igen! Musiken sög, folket sög, utrymmet sög!! Jag charmade till mej blomsterkransar i massor.. (Jag vill gärna tro att jag charmade till mej dom)  Strax före två tröttnade vi.. Å jag bengick hem.. Hade nån form av sällskap hem som beklagade sej över att han skulle upp å jobba 6 timmar dan efter.. Håll du din käft jag ska jobba 13 sa jag med solsken i rösten.. Eller inte.. Väl hemma däckade jag snabbt å avböjde träning än en gång..

Torsdag.. Avböjde träning som sagt.. (Twin måste älska mej) Upp strax före tio nån gång.. Helt jävla skabbig drog jag till jobbet med onsdagens smink.. Såg det ut som jag brydde mej? ABSOLUT INTE! Jag är ingen jävla bimbo som måste gå upp tre timmar innan jag börjar för att sminka mej  å hålla på.. När torsdagens pass va över gick jag hem å däcka.. Igen.

Fredag: Vaknade halv sex fick panik jag kunde INTE svälja.. Maj gad, vad ska jag göra.. Jag kan inte va hemma å va sjuk.... Går bara inte lixom..  Så jag låg å vände å vred ett tag.. Till halv sju när jag messade twin att det inte blev nån träning idag heller.. Försöket att somna om gick ikke... nio gick jag upp å duschade.. Halv tio pressade jag i mej en yoghurt. Vid tio gick jag ut å tröstshoppade en telefon å en ny klänning.. Vid tolv kunde jag svälja som en normal människa.. Å nu har jag inte ont alls!! =) Lucky jävla me! =)
Japp, jag har alltså en ny mobajl.. Den heter W660 å är helt röd å fin.. Jag är kär! Klänningen är oxå grymt snygg. Men det är mer en höst klänning eftersom den är långärmad å så.. Yeah Yeah snygg blir jag.. =)
Nu är snart fredan över å jag får gå hem å sova.. =)

KÄRLEK till min tjej i örebro som är så stark å bra.. Mycket starkare än hon själv tror.. JAG ÄLSKAR DEJ!!!!

Nu ska jag fundera ut vad "Att göra en Jock" är.. Det kan bli kul.. =)

GONE*

Idag Är Ingen Vanlig Dag

Idag är det Cissis födelsedag.. HURRA HURRA HURRA!!! =)

Detta ska firas.. Med ett glas eller  så.. ;p När man jobbar som vi gör får man passa på när det ges tillfälle.. Nu ges det visserligen möjlighet både idag å imorgon... ;p Men det är inte mitt fel... Jag tar inte på mej skulden den här gången.. ;p

Igår va mina älskade ungar här å lyckan va total... Gabbe 6 år analyserade mej på 2 sekunder.. "Fia.. Du kan inte ha en kille.. Du flörtar med alla" Hahahaha skitunge.... ;p Iofs har han kanske rätt.. Lite iaf.. ;p Detta sa han högt å tydligt på Bergvik.. Blaha!
Va även i stugan igår.. Äntligen.. I love it där.. Helt lugnt å fridfullt.. Hur lugnt det nu kan bli med två skitungar med.. ;p Å det är så fint.. Å det kommer bli så fint eftersom det byggs om för tillfället... =) Iaf så busades det, det fikades å det babblades.. Precis som vanligt när min släkt träffas... Blaha va det babblas... om det ena å det nadra.. Det svänger fort bland samtalsämnena...
Fick även med mej min masonitskiva hem.. Fantastiskt, nu ska här grejjas.... Nyfikna? Skiter väl jag i... ;p
Efter stugan drog vi hem till mej för inspektion av lägenheten.. Jag fick inflyttningspresent som bestod av 2 rosa döskalletallrikar.. Jag va i himlen.. =) Jag ÄLSKAR döskallar.. Å hemma hos mej finns dom överallt.. Kläder, kuddar, duschdraperi, muggar, smycken. Blablabla... Å nu även tallrikar da.. =) S å syrran drog iväg till Pekås å lämnade mej med ungarna (Tack så mycket) En olycka i blöjan gjorde att vi snabbt fick bege oss dit oxå.. Jag är en mästare på att byta blöjor.. Ut i bilen med ungen, ner på ett säte å blöjbytet va klart.. =) Ni kan kalla mej supernanny! När dom väl åkte hem hade jag separationsångest big time... Helt tyst å tomt va det.. Å jag ville genast hämta tillbaka dom..
Däckade i soffan efter ett tag.. Bara glodde på serier... Blaha Blaha lixom.. Förflyttade mej till sängen å tvärsomnade =) Det va min lediga dag.. som inte blev så ledig ändå .. ;)


Idag jobbas det.. Såklart... Tränade även imorse... Händer int så mycket mr kul förrens jag slutar då twins ska ge sej ut i nöjeslivet.. =)
Imorgon ondag får jag eventuellt morgonbesök.. Komsi komsi.. Morgonkaffe är vad jag erbjuder... Å cigg ofcourse... Besöket består av en av dom bäst å jag känner lycka.. ;)

Nu har jag tänkt att sluta dravvla här... Får besök snart tror jag.. Alltid lika kul.. =)

GONE*

Om Man Låter Hjärtat Vara Med

Blir det verklighet.. Därför får mitt hjärta aldrig vara med... Jag är mästare på att förtränga saker... Saker som rätt va det är bara bubblar upp.. (Helst när man är full) Saker man förträngt under en längre tid.. Det är då ögonen svämmar över å tårarna bara rinner.... Jag kan gråta till vilken skitfilm eller skitserie som helst.. Men berätta nåt sorgligt för mej så stänger jag av.. Blockerar mina känslor.. Det verkar inge vidare hälsosamt egentligen.. Men det är så jag är..

Imorse vaknade jag till ett mycket bättre sms.. Eller mms faktiskt.. Mmset på lilla Tindra.. 50 cm lång och 3280 gram.. Jag blev omedelbart kär.. Å bestämde snabbt för att åka  å hälsa på när det är min lediga helg.. Örebro får vänta.. Bäbisar är viktigare.. Jag älskar ungar... Massa mycket... =)

den här dagen är inge olik dom andra dagarna. .Jag sitter på jobbet å bara glor typ... Väntar på att Twin ska börja så jag får nån att töla med...

Imorgon kommer bli kul.. Mina ungar kommer!!! Det är dom finaste ungarna som finns!!! Jag ska krama sönder dom... Planen är att åka till Bergvik, sen mosters stuga.. Jag har inte varit där på hela sommaren.. KATASTROF!! Jag brukar alltid va där nåra dagar iaf.. Nu är snart juli slut  å jag har inte varit där en gång.. Blaha!  Så imorgon får twin träna själv.. För ungarna går före nästan allt... det bara är så!! Men hon överlever nog.. Hon är lite mer träningsfreak än alla andra.. Å då skämtar jag inte.. Hon är inte klok.. ;p

När jag slutade igår tog vi följe hem å babblade... Skildes åt vid tunneln å stack åt varsitt håll.. Jag hem å landade i soffan.. Fastnade på msn istället för sova.. (Inte allt för ovanligt) Men det är svårt att slita sej när människan ifråga va så go.. ;) Efter ett tag insåg jag att det faktiskt va sovdax så jag va tvungen att slita mej.. Blaha! Läste nåra rader i Jenna Jamesons bok (mycket bra) å somnade med huvudet i boken.. Suck.. Vaknade efter nån timme la ifrån mej bokensläckte lampan å däckade igen.. =) VAkande av mmset, tittade, smsade tillbaka å somnade om igen.. Klockan ringde, jag vaknade, ställde om den å somnade om igen.. Mitt arbete är inte fysiskt jobbigt.. Mend et är fan så psykiskt... Nu går jag in på fjärde dan i rad å jag längtar så hårt tills imorgon... Ingen sovmorgon.. Men heller inget jobb.. Sweet!

Till veckan är det följande som gäller:

Måndag: Ledig
Tisdag: Jobb
Onsdag: Ledig
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb

Nån som vill byta? Kan även tillägga att på måndag är det oxå jobb.. Vilket betyder att jag gör 5 dagar på raken.. Va go jag ska va! ;p

Nu ska jag aktivera mej eller nåt..

Mitt Uppvaknande

Idag sög rätt friskt.. Vaknade av ett sms där det står: "Jag har hört att ************** har brunnit inne"
Man kan säga att jag va snabb upp å på telefonen... Så snabb att jag slog i nåt (Kommer inte ihåg vad) å fick ett blåmärke.. =(  Efter en snabb telefonkonferans visade det sej att det va ************* Magen slog knut på sej själv å jag tycker så synd om barnet.. =( BLAHA vill jag säga.. Varfrö går det åt helvete för vissa?? Å V A R F Ö R ska barn behöva lida.. Det gör ont i Hjärtat... Mina tankar idg går till familj å framför allt lille ******  =(


I övrigt är jag naturligtvis på jobbet.. Vilket suger det oxå.. Jag vill ligga vid teatern å glassa juh.. Blaha igen! Men mina problem verkar inte speciellt viktiga nu.. 

Jag har inget mer att skriva för tillfället.. Känner mej rätt tom.. Men antagligen inget emot vad den människan jag ringde till nyss känner sej.. Jag hatar verkligen såna här samtal.. USCHA!!

Efter att ha spenderat närmre 3 timmar på vernissage är jag ganska trött.. Inte för att det va ansträngande eller så.. Det va GRYMT långtråkigt!!! Det roligaste va när jag fick kaffe lixom.. Gissa själva hur kul jag hade.. =( Blaha Blaha!

Har uppenbarligen lyckats styrt upp nån form av övernattning 1a... X kommer å hälsar på.. Kan bli kul... Jag kan nämligen va kompis med mina X.. Så vi går nog ut å drar nåt glas eller så... För morgonen efter kör jag ut honom rätt tidigt.. Jag ska träna å jobba.. (Skräll)

Förövrigt är den jag finner roligast på msn för tillfället (den som lyssnar på allt mitt gnäll alltså) utomlands.. Å det är ruskigt tråkigt... Lite så att jag nästan saknar lixom.. Inte för att jag känner kärlekskänslor eller så.. Mest bara för att det är så kul att slämga käft.. ;)

Twin å jag har funderingar på att gå ut för ett glas efter jobbet.. Men nu känns det met jobbigt.. Å jag är trött... (Skräll igen) Får nog bli hemgång å sängen istället.. Låter mer lockande lixom... Får diskutera igenom det hela å ta ett beslut sen.. Blaha!

Vilken grymt rolig blogg jag har skrivit.. stackars er som måste läsa... =(

NEJ!!! Jag Vill Inte!! =(

Det är bara så. Jag vill inte jobba fyra dagar på rad.. Jag orkar inte jobba fyra dagar i rad.. Om ni inte har fattat det så har jag 13 timmars pass å inga enkla 8 med en timmes jävla lunch! Jag kör 13 timmar rakt av.. Utan lunch..

Fuck me va skönt det va med en ledig dag igår! Började med att jag knappt tog mej ur sängen när jag skulle pallra mej iväg å träna.. Inte av smärta eller så.. Näe utav ren trötthet... Jag kanske inte ska prata i telefon halva nätterna... Men det är svårt att låta bli... Men iväg till träningen kom jag till slut, nåra minuter sen... =) Efter det stod det obligatoriska kaffet på schemat.. Alltid en kopp kaffe å 2 cigg innan vi kan skiljas.. (Himla nyttigt efter ett träningspass) Sen damer å herrar skulle jag minsann träffa Tess.. å det va ett tag sen.. Men kändes som att vi hade setts varje dag... Vi babblade på som vanligt... Käkade lunch.. Fikade.. Flörtade med Sommarplaza.... ;) Ångrar idag att jag inte gick dit igår.. ;p   
Väl hemma efter att ha sprungit omkring på stan rappade jag på att städa klatr.. Så nu är det faktiskt ganska fint hos mej... Vet inte än om jag är nöjd med möbleringen bara... När jag stod å städade toan som bäst dök Martin in.. Jag städade snabbt klatr å satte på kaffe... Han va kvar i nästan 2½ timme.. Så kul så..  =) Mycket skratt, mycket kaffe... =) precis som det brukar va när vi umgås...

Idag är det torsdag å jag tog fram mitt allra bästa solstråle humör imorse när det va dax för träning.. eler inte.. För lite sömn märks på mitt humör.. Kan ni va lugna för.. Jag ilskade mej igenom dom första övningarna tills Twin sa åt mej att lugna ner mej å inte stressa mej igenom dom.. Bah! Jag muttrade nåt snällt tillbaka om att det gjorde jag inte alls.. Efter e stund när jag hade avreagerat mej lite på redskapen va jag lugn å snäll... Nästan pratbar... Efter kaffet å ciggen efter så va jag precis som vanligt...  det rä jag inte nu har jag upptäckt.. Grymt trött.. Å grymt grinig.. som en barnunge ungefär... Å jippie, vi ska ut på stan snart.. BAH! vilken storskräll.. Nu ska jag äta å kolla om det är en humörhöjjare...

Hejdå Da

Jag mår illa.. Jag fryser... Jag är så trött att jag till å med skulle tacka nej till ett ligg... För jag skulle verkligen inte orka röra mej... Det känns som om jkag måste spy.. Ungefär hela tiden... Stackars mej.. Tänk om jag blir sjuk.. Det har jag inte tid med.. Inte ens litegrann.. SÅ vaknar jag imorgon med 40 graders feber så får jag pallra mej iväg endå... Det bara är så... Jag klarar inte det här.. Det går inte.. Jag döör!!! Å eftrsom jag ansåg att jag inte har tilräckligt med ångest redan så kollade jag hur jag jobbar nästa vecka.. Å som en käftsmäll så att det spräcker läppen typ såg jag att jag ska jobba fem dagar i rad nästa vecka.. FUCK ME!! DEt klarar jag aldrig! Jag började nästan tjuta.. Nu är det slutpratat i telefon på nätterna... Det är slut med att gå ut efter jobet.. Jag klarar helt enkelt inte av det.. Jag måste SOVA!! Nu känns det som att jag ska spy, så jag sätter mej snart vid tvn å försvinner in i den världen en stund.. Hey Twin, det är Las Vegas idag... ;)

Fredag Den 13e My Ass

Lördag den 14e juli kommer föralltid va min otursdag!!!

Dagen började bra med sovmorgon... Kom till jobbet vid elva... Fixa iordning, ut på stan å åt glass... Jag föll för hundtricket.. Oklart är det dock om jag blev kär i hunden eller ägaren.. Båda a lika söta.. Å jag fick äran att va hundvakt.. =) I säkerligen 2 sekunder iaf... Jag vil ha en hund, jag behöver en hund, ge mej en hund!! 

Efter det va det dax att gå hem å göra oss iordning för kvällens bravader... Snygga å (relativt) glada va det dax att dra oss till bussen som skulle ta oss till Torsby.. So Far So Good! Väl i torsby spöregnade det å jag tänkte jaja, bara jag kommer under tak så.. VILKET JÄVLA tak undrade jag när vi va framme...  Efter att stått i kön för att komma in va jag DYNGSUR! Å humöret va vid fotknölarna!!!! Lämnade av min brukare på dansgolvet så hon inte skulle bli blöt iaf.. Jag sökte skydd på nåt slags fik.. Mat å kaffe va ett måste!!! Twin va inte nöjd med mitt matval, men det fanns inte så mycket att välja på... Efter nån form av snilleblixt från Twins sida skulle vi bygga nån form av tak över ett bord.. Efter ha byggt ihop ett parasoll fanns det inte en torr fläck på mej... Jag frös men drog av mej tröjan iaf.. Ville inte ha den blöta på mej lixom.. Blåsta bimbo jag tänkte att den kanske skule torka.. Hur undrar jag idag.. Fanns juh inte direkt nåt torkrum.. Så jag fick minsann frysa till ungefär ett inatt när jag väl kom hem..  Kläderna åkte av redan i hallen å jag stack in i duschen... En varm skön dusch.. Å lååååååång framförallt.....  På vägen hem hade det hänt nån form av olycka... Brandbilar, poliser å ambulanse överallt.. Lyckan va stor för många i bussen som gillar såna bilar.. Mitt Hjärta frös dock till is å klumpen i magen va ett faktum.. TÄNK om jag kände nån inblandad... Men anatgligen gjorde jag inte det... Å jag tänker inte gå omkring å tänka på det...

Idag är det söndag.... Hoppas alla är bakis å mår piss.. Jag mår utmärkt å hoppas på en bättre dag idag...

Btw så gillade taxichauffören mitt tryck på tröjan igår... "I'm The Most Important thing In My Life" Stämmer så bra.... Jag behöver inte bry mej om nån annan än mej själv.. Å det är fan så skönt! nu får ni inte missuppfatta mej.. Klart jag bryr mej om andra människor.. Bara det att jag är viktigast.. ;p

Har inte så mycket mer att tillägga förtillfället.. Återkommer kanske..

Snart är denna dag över.. Jag ser fram emot min "lediga".. =) Massa grejjer som bara måste göras!!! Tvättkorgen är överfull å jag bara måste städa!!
Dagen idag har flutit på relativt bra... Varit på landet.. Å gissa vad det blev för mat.. VÅFFLOR naturligtvis.. Helt seriöst så spyr jag på våfflor snart!! =( Snabbt hem å ner i salladsburken! Betydligt godare!! =)

Till veckan då.. Har jag nåra plans tro... Mer än tvätta, städa, träna, jobba.. Nähä, inte det inte... Nån som vill byta liv?? En liten stund bara... Skit i det så.. Då får jag väl fixa det här själv då... Bara fyra veckor kvar nu.. Sen en HEL vecka ledigt.. Fattar ni, en hel jävla vecka!! Fy faaaan va skönt!! Jag ska göra absolut ingenting.. (Förutom att träna Twin, va inte orolig)

Oj nu ropar det från duschen... Jaa, på jobbet alltså.. I min dusch hemma är det fan ingen action... Stackars mej!! Fick  nån form av erbjudande idag igen... Varför jobbar jag alltid när dom kommer?? Vavava!!
Iofs får jag väl nåt enstaka då å då... Men som en mycket vis pojke sa för inte så länge sen när jag beklagade mej för stackaren.. "Du har inte sänkt ribban" Nej så fan jag har! Varför ska jag nöja mej med andrahandsorteringen när jag vet vad jag vill ha??

Nu skiter jag i det här å roar mej med nåt annat...

Lördag Å Så

Idag är det lördag... Kul för alla som är lediga.. Sugit för mej som jobbar.. Å gör så säkerligen till ett eller två inatt.. Jag dööör!!!! Såna här dagar undrar man varför man inte har ett 7-4 jobb... Men men, nu är det som det är.. Å jag överlever säkerligen denna dag oxå..

Igår fick jag som sagt gå hem strax efter fem.. Det va kul.. Jag drog genast till twin å hennes brukare.. Ut på stan å drack kaffeå sen till Hemköp.. Efter det drog jag hem.. Jag hade tänkt att städa.. Jaaa, eller hur.. Jag lixom däckade i soffan.. 13 timmars pass varann dag å 8 träningspass på det va visst lite jobbigt.. Men nu är det 2 dagars vila.. =) Från träningen iaf.. Jobbet är det minsann ingen vila från.. Går av 23.30 på ösndag.. För att få va ledig en hel dag.. Den dagen kommer gå åt till träning, städa å tvätta.. Sen va dagen slut... Vilket liv jag lever... Men när jag ligger på beachen i Venezuela ska jag tacka mej själv för allt detta slit..

Jag för nån slags konversation på msn, där jag å msnpartnern inte alls är speciellt överens.. Int alls faktiskt.. Men det gillar jag.. Å få slänga lite käft.. ;p Å på tal om å slänga käft så undrar jag lite vart den partnern in crime är??

Nu måste jag visst dra å hämta mitt hårda bröd som kommer från mamma.. =) Hahah en hel påse hårt bröd.. nu överlever jag en stund till.. ;p Fast jag ska väl dela med mej antar jag... =)

Nähä, om jag skulle ta å dra med mej min brukare ut på stan en stund.. För 20 000e gången denna vecka... Så kul är det inte på stan kan jag informera om... Men jag måste göra nåt annars får jag damp...

Åter från stan... Träffade på Tina.. (En kompis från Hällefors) Tvingade henne å hennes syster att ta en kaffe med oss.. Bra att få lite skvaller ibland... =) Sen va vi hem til mej en snabbis så jag fick hämta min beloved laddare.. Palla åka till Torsby utan batt i luren.. Skulle inte tro det va... Fulladdat ska det av, så det så!

Kan Twin kanske komma nu så jag kan få mat.. Hungrig lixom..

Telefonköp måste genomföras oxå.. Bara är så... Kan man få lön snart kanske.. Sonyericsson s550i blir det nog... Är grymt sugen på den...  Måste ha... 

Sorry Twin.. Bättre än såhär kan jag inte.. Har verkligen inget att skriva om.. =(

"Att Göra En Jocke"

Det hela är mycket enkelt... Man påstår att man ska dyka upp på ett ställe, sen gör man inte det... Enkelt va... Detta hände i onsdags.. Det va inte första gången, å jag blev inte förvånad... Kanske inte den sista heller.. Vem vet.. men nu vet ni hur man gör "En Jocke" iaf...

Jordgubbar å vin va det i onsdags alltså... Mumsigt väre.. Vi skulle absolut inte gå ut.. Klockan ett säger jag, "Vet du, sista beställningen är väl halv två va?" Twin sa, "Vi drar" Tänkte gå till Harrys, men dom stängde lixom ett.. SÅ vi tänkte dra hem.. Upptäckte koriander efter vägen.. Vi drar in.. Sista beställningen där va tio i två.. =) så varsinn drink blev det.. Å skaka rumpa va ett måste.. så det gjorde vi i en halvtimme, 45 minuter (??) lite oklart med tiden där... DJ va Peter Siepen, å han bjöd på nåra skratt.. Å massa bra låtar =) Mindre bra va att jag blev stämplad på foten av en jävla kärring med klack.. Det gjorde ont å jag har blåmärke.. Kvällens roligaste måste ha varit  "Dancing Queen" hon ville hela tiden dansa på oss.. MYCKET oklart varför... Hamnade i säng runt halv tre å tvärdäcka.. Grymt slitna tjejer...
Torsdagen va våran lediga tillsammans... Fram för fler såna.. Vi hade grymt trevligt =) Mat på systrar.. Lite spring på stan.. Mycket kaffe... På kvällen va det träning såklart.. 55 minuter spinning.. Jag trodde jag skulle dö efter. Det hade jag dock inte tid med.. Skulle juh köra rygg/axlar.. Vilket jag även gjorde.. Idag har vi kört spinning å bröst/armar.. Jag är helt slut. Men alla veckans åtta pass är nu avklarade å två dagars vila väntar mej.. Fy faan så skönt!! Bara för att på måndag inse att jag har åtta nya pass framför mej... Men jag ska väl ta mej igenom dom oxå! =)

Idag ska jag få sluta mellan fem å sex.. Fy satan vilken lyx.. Frågan är bara vad jag ska hitta på.. Borde gå hem å städa.. Men det vet jag inte om jag har större lust med.. Ska se om jag inte kan bli inbjuden på kaffe istället.. Eller tvångleka med syrran kanske.. =) Får väl se vad jag kan hitta på...

Annars innehåller helgen naturligtvis jobb.. Precis som att jag skulle ha nån fritid... Nästan bara fyra veckor kvar nu.. Sen lugnar det ner sej lite som tur är.. Har ingen lust att det blir för mej som det blev för en kompis...

Återkommer sen kanske.. Nu måste jag ha mat i mej annars blir jag folkilsken!!

Vin Och Jordgubbar = Vardagslyx

Sånt man får unna sej när man jobbar som jag... Å tränar som jag.. Eller borde jag säga vi? För jag är juh inte ensam om det här.. ;) Jag har hört rykten om att vi inte ska få ha jordgubbarna ifred.. ;p Men det måste vi nog bli två om.. Eller fyra?? Lite oklart vad som händer just nu... Men det löser sej när jag slutar... =)

Idag har jag haft sovmorgon.. Ända till halv tio.. Jag hade ställt klockan på kvart över elva.. Men inte kunde jag sova så länge.. Träningsdejten va bestämd till tolv.. Efter en snabb överläggning så träffade vi vid tunneln elva istället.. Efter träning va det dax för det obligatoriska kaffet.. Går itne utan lixom.. Sen lite botanisering på Coop MittICity... Bara för att fördriva tiden lixom.. Sen blev det soltorget å spana folk... När jag satt där å spanade (Vi om ni föredrar det) så såg jag två välbekanta ryggar (??)... Efer ett snabbt samtal hamnade jag på Systrar.. inget ögongodis idag heller =(( å ingen mat för mej... Ska juh dit imorgon =) Sen snabbt hem, fixa mat å duscha.. Sen jobbet.. Kort dag idag av nån anledning.. Bara 17.30 till 23 lixom.. Bara det är lyx oxå =)

Nu är klockan tio över tio å jag längtar hem.. Eller till vinet rättare sagt.. Det här blir en av dom kortare bloggarna.. Men på fredag återkommer jag nog med mer.. ;)

See Ya Suckers!

Korthårig å Så

Jag har inget hår!!!!! Eller jo, det har jag väl.. Men det är kort å känns helt ovanligt... Fast hey, jag är juh lika snygg ändå (Kanske snyggare).. Å till å med Uffe godkände.. Hahahahha
Så alltså efter allt detta velande så satte jag mej i stolen nästan tjutfärdig å sa klipp fort som fan.. Hon tog en tuss å klippte å sen fanns det lixom ingen återvändo... Men jag är nöjd... =)

Tisdag idag då.. Å tre av veckans åtta träningspass är avklarade.. Spinning å rygg/axlar igår.. Bröst/armar idag.. Imorgon bara ben... På torsdag spinning å rygg/axlar igen.. Fredag spinning å bröst/armar.. Ååååååååååååå jag är såååååå bra!!!!!!!! twin måste va sjukt stolt över mej =) Visst?? ;p

Russin å banan är en bra frukost tycker jag.. Å tonfisk är himla bra mat.. Jag ORKAR inte göra nåt.. Å tonfisk har jag här... Jag är alltså på jobbet.. Stor skräll lixom.. Jag kanske kan flytta hit?? Men jag har juh min semester i november när alla andra jobbar.. HA!!! Å vet ni btw, russin tar bort vilket godissug som helst =) Himlars va bra det är... =)

Hmm mer då.. Ja just ja, D hörde av sej idag.. Tur för han..; p Jag skulle inte heller vilja förlora mej lixom... Jag är juh bäst.. Hahahahaha

Jag har damp.. Å då menar jag inte nån liten fjantdamp som jag brukar ha.. Nänä, jag menar damp big time.. Sådär så att man nästan vill krypa ur sitt eget skinn... Himla jobbigt.. Men jag har inte lust att göra nåt heller.. så jag får väl ha damp då...

Äh, har inget mer att skriva.. Det här va mest för att twin skulle bli nöjd.. ;) Återkommer med mer intressant läsning sen kanske... Nu ska jag äta mer russin =)


22.00  VARFÖR säger N att jag ser ut som Robyn???  Jag kommer grina! Å så får jag tvångstankar om att jag måste klippa mej ännu kortare... Verkar inte klokt.. Jag blev gullig?? Hej, jag heter Fihja.. Jag är 5 år å gullig!! *Fnys* Jag är 26 jävla år å vill inte alls höra att jag är jävla gullig..  Inte söt heller för den delen.. söt säger man när man inte kommer på nåt annat att säga... Så, nu har jag fått skällt lite.. Va mycket bättre det känns.. ;) Tur att jag inte är arg så länge.. Å N ser ut som min stora kärlek.. min kärlek som jag har varit kär i sen jag va liten.. Som jag alltid kommer va kär i.. Å nej, jag tänker aldrig avslöja vem det.. ;)

Snart får jag gå hem.. Jag längtar efter min säng... Å imorgon får jag sova ända till kvart över elva.. Om jag vill =) Klockan tolv är det träning som gäller... =) Sen gissar jag på kaffe.. ;p Nu ska jag göra det sista här, sen draaaar jag hem..

Natti*

Trött Twin

Mhmm. som faaaan oxå! Gick visst inte å la mej förrens halv 4 imorse.. tiden lixom bara försvann... Men det blir väl så när man har roligt kanske... Eller får slänga käft å så... ;p
När jag kom hem efter att ha slutat 23.30 igår kom det även en bag in box hem till mej =) Ja, en människa oxå såklart.. (Twin Ofcourse) det va kul å Vi bänkade oss framför spisen som vanligt... Cigg, vin å telefoner är allt som ebhövs för en helkväll med oss =) Vi umgås helt enkelt inte med varandra.. Annat än för att slänga käft å fråga om diverse råd... Efter en stund fastnade twin i telefon.. I en HALVTIMME med Vilsen.. Jag blev lämnad ensam med min telefon.. Å det gick utmärkt.. Pratade med en människa jag inte pratat med på länge...
- Jag tänker juh inte förlora dej för en brud
-Det har du nästan gjort!! (Jag på solskenshumör)
-Jag lovar att bättra mej...
Återstår att se säger jag å väntar med spänning (?) på hur det blir... Jag kom med diverse bra ursäkter, men dom gick inte hem.. Tro mej, jag kan/har hört alla..

Idag cyklade jag till jobbet som en solstråle i regn strax efter tio... Iväg på konfirmation vid elva.. Efter det hem till kusin på Råtorp för att få mat... Massa mums =) Å älskade älskade ungen va där... I kyrkan satt han nästan bara hos mej.. Å jag pussade på honom hela tiden...
-Kan du bara jobba natt?
- Varför?
-Då kan jag va hos dej på dagarna!!
Goa unge!!!!! Separationsångesten va total när jag skulle åka därifrån!! =( Å jag trodde Hjärtat skulle gå sönder...

Nu är det bara nåra timmar kvar sen är jag ledig en hel dag... Jaa förutom träningen da.. ;) Imorgon åker även det blonda slitna håret av... tror det nu iaf.. Nu när jag är tuff.. Det är lite olika från dag till dag.. Men just precis nu är jag bombsäker på att det åker av!

Förövrigt har jag idag gått miste om middag å sex.. Varför måste ja ha denns otur?? Välkommen tillbaka liv om 5 veckor....

Nu ska jag slappa framför tvn.. Helt trött

Fick damp framför tvn efter två minuter typ... Inge vidare bra heller.. Miami Ink.. alltid bra.. Men det va slut för typ 1 å en halv timme sen... Nu är det Beck som jag har sett redan.. Å Gröna Milen orkar jag inte se idag... Så jag sitter här  å psykar istället... Fast det framkallar oxå damp.. Å ingen twin som håller mej sällis... Lite oklart vad hon håller på med egentligen... Fast det kanske jag inte vill veta? ;p

Kanske kan skriva lite om min enorma beslutsångest inför morgondagen... Jag dör snart.. =( Har nog rådfrågat varenda stackare på min msn.. Hälften säger klipp av, hälften säger spara.. Iofs så är det juh bara jag som kan bestämma.. Men ändå.. Jag blir knäpp! HJÄLP MEJ!!!

Nu vill jag hem oxå.. BIG time!! Längtar såååå efter min säng... Å imorogn ska jag sova till nästan halv elva ta mej fan! Så det så..  Nu ska jag återgå till tvn iaf.. Fastän den suger!

Lika Som Bär?

Jag å twin har fått höra av olika personer att vi är lika.. Är vi det? oklart anser jag...  Idag frågade hennes kund "Varför är ni olika idag?" Nu måste vi nog börja ringa till varandra på morgnoen å kolla så vi inte har samma kläder på oss.. 
Har nog bestämt mej för att klippa av mej håret.. Får väl se om jag törs när det väl blir dax...  ;)
Förövrigt har dagen bara bestått av jobb å det gör den fram till 23.30 Jag vill gå ut.. Men orka va trött å sliten imorgon när det är dax för ett nytt 13 timmars pass lixom... Hoppar nog över det..  Eller?? Inge kluven alls.. *Suck*
igår slutade jag elva.. Å stack hem å städade.. Eller plockade iordning rättare sagt... Kan juh inte gärna börja dammsuga halv tolv lixom..  det får bli på måndag när jag är ledig eller nåt.. Hård vecka som kommer nu.. Mycket träning å mycket jobb.. Väldigt lite fritid.. Men det är bra.. Kanske jag inte hinner bli så rastlös... Har en tendens att bli det lixom... =(  lika innehållslös blogg idag som igår.. Vilket liv jag lever va...
Behövde inte öva på min engelska nåt.. Jag lixom sov när smset ramlade in.. Otur för mej.. ;p Förövrigt fick jag minsann nån form av erbjudande igår som innebar städning och belöning.. Får allt se vad det kan bli av det.. ;p

Jag har verkligen inget mer att skriva...  Så jag ger mej nu innan jag börjar avslöja hemligheter eller så..


Boring Blogg

I onsdags bestämdes det att efter jobbet skulle det drickas vin.... (Jag kom över baksmällan snabbt) Jag å twin möttes vid svarta grinden å beslöt oss snabbt för Harrys.. Vårat nya favoritställe.. ;) Vi beställde in det vi skulle ha, satte oss ner i lugn å ro tände våra cigg å snackade skit.. Efter en stund fick vi sällskap... Oklart vad det är för fel på den människan.. Nåt är det uppenbarligen... Han påstod sej vara full efter ett glas rött å 2 drinkar.. (Hallå det är juh frukost) Där dog jag av skratt första gången... Sen haglade diverse sliskiga kommentarer över Twin.. Jag dog av skratt andra gången.. (Jaa, i smyg såklart) själv roade jag mej med msn i telefonen å jag tackar för sällskapet.. ;) När vi väl trodde att herrn i fråga skulle dra, han reste sej upp å va påväg, ställer han sej istället på knä... Nu kunde jag inte hålla mej.. Jag bröt ihop å va tvungen att bita mej i läppen hårt som fan... Informerade msnkompisen om läget å han undrade nog oxå va det är för fel på karln.. =) Efter diverse mer sliskighter drog han... Lämnade en drink till mje.. Senaste flugan från huvudstaden.. Jag tog en klunk å undrade i vilken tidsålder människan lever i.. Det va juh för fan en vanlig Gin&Tonic *Suck* Jaja, den va juh god iaf å gick ner enkelt... ;) När den va slut så va det dax för hemfärd.. Vi hade begränsat intag.. å kors i taket lyckades vi nästan hålla det.. Jaa, twin lyckades såklart hon är juh karkatären själv.. Jag misslyckades lite.. Men bara med ett glas... =)

Igår va jag ledig. Jag började dagen med att sova till elva... Sen slöade jag i soffan bra länge.. Halv ett va det träningsdax.. Efter det lunch sen hem igen... Jag skulle bara sitta framför en liten stund när jag kom hem.. Jag somnade å sov i 2 timmar... när jag vaknade mådde jag inge vidare.. Började undra lite smått va det va för fel.. Fick svettattacker å hade lite huvudvärk... Tjutig va jag oxå.. Kollade på Honey på tv å jag grinade fler en än gång kan jag informera om.. Gick å la mej efter den men kunde inte somna... Svettades å bara låg å snurrade.... Somnade väl tillslut... Vaknade vid nio nån gång å insåg att träning inte va att tänka på.. Hade som tur va redan informerat twin om hur det låg till.. Hon va väldigt sympatisk... Hahaha Jag kan se henne framför mej.. Småmuttrandes.. =) Men hey, jag har juh tränat tre gånger den här veckan iaf....

Idag är det back to work som gäller.. Å här ska jag va till söndag kväll 23.30 Jaa, jag ska juh hem å sova emellan.. Men annars bor jag nästan här... Ser bra ut på lönespecen sen som tur är =)

Mamma å pappa är in town oxå.. Ska släpa med mej brukaren ut på stan sen å säga hej å tvinga mamma att inhandla mat till mej.. Min tur att göra sallad den här gången...
Jag är sjukt sugen på lunch på systrar.. Eller är det verkligen lunchen jag är sugen på .. ;p


klockan 19.00 typ

Jag/vi har ränt på stan i fem timmar ungefär.. Lite oklart vad vi gjorde.. Men glass å mat åt vi.. =) Resten av tiden flöt vi bara runt tror jag.. Med mammi å pappi =) Jag fick mitt beloved balsam.. *Love It* Så klockrent namn.. "Dumb blonde" lixom .. Så passande Hahahah eller inte.. ;p
Just nu har jag nedräkning till klockan blir elva.. Verkar inte hända än på ett tag.. 4 timmar för fan!
Lite oklart vad som händer ikväll oxå. Kanke måste gå hem å städa.. ;p Eller så gör jag som vanligt å låser in mej... Måste öva på engelskan kanske.. vad vet jag... Nähä, vad säger du twin.. Vad har kvällen att erbjuda?
förövrigt är jag allergisk mot människor som sitter på uteserveringar när jag jobbar, dumma bimbobrudar, å störande människor som är tjugonånting men uppför sej som 15... Varför lixom?? Jag blir irriterad...
Jag har fått flip flop från lunarstorm idag.. Det va kul.. Måste snarast gå in dom... Nu kanske... Skriver juh inge vettigt ändå.. Ord sammansatta till meningar...  Har ni otur återkommer jag med mer svammel... ;p


Klockan 22.00

På mitt jobb får man mycket "tänktid".. Idag har jag tänkt fram att jag är en rastlös människa med damp stundtals..
När jag är på jobbet vill jag hem.. När jag är hemma vill jag bort... Varför är man sån? Aldrig nöjd lixom..
Nu är det en timme kvar tills jag slutar.. Å jag ska hem å städa.. Såna där grejjer man säkerligen gör mitt i natten... Men när ska jag annars göra det? Jag som jobbar jämt? På mina få lediga dagar vill jag faktiskt va ledig.. Jaa, förutom träningen da.. Men den är juh kul än så länge.. (Nästan alla dagar)
Alltså blir det ingen utgång idag.. Det pallar jag inte med... Vädret är piss oxå. Lagom road över att jag måste cykla hem i regn!! =( Min ekonomi är piss förövrigt oxå.. Jag kan inte spara.. Det är helt omöjligt!! Jag måste verkligen lära mej det.. Å det snart helst... Iofs vet jag juh att jag måste, men skiter i det ändå å tänker att det ordnar sej.. Å om jag dör imorgon, varför ska jag då ha massa pengar på banken? *Bara undrar* mina löner som ramlar in nu går det mesta till venezuela.... Dit jag längtar ihjäl mej!! ge mej november nu!!!! (Vem fan längtar till november i juli förresten?) När jag åker dit ska jag se ut som twin så jag kan ha hennes kläder.. Å köpa mej bikinis på HM för 98 spänn per del.. Nu när jag har tuttar för tre kostar dom 298 per del typ.. Kul va... Iofs hade jag haft silokonpattar hade jag kunnat haft såna där minimala trekantsgrejjer.. Men det är inte aktuellt med dessa tuttar! Nu skiter jag i bloggen för dagen å återkommer med mera intressant dravvel imorgon...

Sweet Dreams*

It's My Way... My Way Or The Highway

Aaa passar det inte så dra för fan! Jag är på mitt allra bästa solskenshumör... Eller inte... Inte ens Daddy Yankee i öronen hjälper uppenbarligen... Jag provade att äta mej snäll.. Mätt blev jag.. Dock inge vidare snäll tror jag... Choklad kan va lösningen... Men det blir det inge med.. (Blänger på Twin) Så jag lurar alla med mitt fejkade smajl...

Egentligen har jag inget att skriva... Inte för era ögon iaf.. HAHAHA  Träna, sola, jobba, äta.... Så ser mitt liv ut för tillfället... Å ja jag vet att det är självförvållat, men likt förbannat tänker jag klaga... Så det så...  MiniHitler har satt upp ett mål.. Jag håller min käft (Elller inte) å gör som hon säger.... ;p Himlars vilket bra mål det är egentligen.. Imorse va jag inte lika övertygad dock.. När klockan ringde å jag ville somna om lixom...Men upp kom jag.. Efter lite snooze såklart.. Cirka en halvtimme ungefär.. =) Cyklade i regn till SATS... Sådär lagom nöjd... =( Jag va nog ingen höjdar träningskompis idag, tur att det bara va ben så det gick fort.. Efter tränandet va det sol som gällde, kände mej piggare när jag klev ut därifrån.. Å guuuuuuuuuuuud så brun jag blev..

Förövrigt håller jag på att få en visdomstand (Igen) mindre skönt är det.. Men eftersom jag är livrädd för tandläkaren så biter jag ihop å låssas som om det är jätteskönt å inte alls gör ont!

Kan jag få gå hem, lägga mej under täcket å bara se en film?? Jag kan även tänka mej sällskap...  Nu kan ni få spekulera vilt i vem det är.. Men jag ska vara så snäll att jag talar om vem det är jag vill ha sällskap av.. Det är Gabbe.. Goa goa unge.. Jag saknar så Hjärtat blöder nästan.. =( En hel månad har han varit i Portugal skitungen.. Bra att han är hemma nu... Skit att jag jobbar å aldrig får träffa honom!! =(  Vill se hans lillasyster oxå, men hon är så ilsksint att hon inte får va med å se film.. ;p  (I min drömvärld alltså, jag är juh på jobbet såklart) Ge Mej Gabbe NUUU!!!

Har inget mer att skriva så nu tänker jag ta mej en cigg istället å sen kolla vad tvn har för utbud.. Surfdudes på gång ikväll på femman.. *Längtar*

Häjj mä er*

image5

Full Brudtärna



Det va inga surferdudes på femma.. Istället va det Harry Potter.. Jag grinar!! =(  Som tur va ordnade det upp sej å jag fick se en naken karl borsta tänderna.. Twin, vart är brandsläckaren? Imorgon får du det inte lätt på gymmet!! ;p Förövrigt röstar jag på utgång snart.. Hur ser köttmarknaden ut egentligen? Jag bara undrar... ;) Månen baby, månen..

Snart får jag gå hem..  Bara dega i sängen.. Å hålla Sandra sällskap telefonledes.. Stackarn sitter alldels ensam.. Jag ställer upp...  =) Jag ställer förövrigt upp på nåt annat oxå.. Men det är lite hemligt just nu..  ;) Det kommer uppdatering om det senare.. 

Jag pratar knulla på msn... Jag säger det igen.. Å vad kul du kommer ha imorgon med mej twin.. ;p Hahahaha

Nähä, back till dom nakna karlarna... =)

Det Är Över Nu

Både mitt liv å bröllopet....

I lördags va det dax... Äntligen skule det ske.. Det som det har pratats om och nojjats över i flera månader...
Jag menar bröllopet.. Å nu är det alltså över.. Det va det finaste jag varit på å jag fick koncentrera mej å psykstirra på prästen för att inte börja tjuta.. Jag lyckades att inte göra det. .Men tro mej det va svårt.. Lillebror och lillasyster till bruden sjöng å det va så fint så fint!! =) Så fint att nästan brudgummen fällde en tår.. Men bara nästan.. ;)

Dagen började bra med att jag va som ett lik när klockan ringde halv sju.. Jag snoozade till kvart i.. Upp å in i duschen, raka diverse delar å så... Efter det bar det av ner till brudparet.. Kaffe å en cigg hann vi med innan bruden stack till frisören.. Kvar va jag , 4 barn, en brudgum och en Sara... mera kaffe mera cigg... Sen va det även våran tur att dra till frisören... Vi blev alla snygga..Men bruden såg ut som en prinsessa... Frisörbesöket flöt på bra... klockan ett va det dax för fotografering.. Gick oxå bra om man bortser från lite rastlösa barn... Fina kort blev det nog... =) Efter det va det lixom dax.... Dax för det nervositetsframkallande.. Även jag va nervös vid det här laget kan jag informera om.. Det spöregnade å det va inte så kul.. Men det ordnade sej det med.. Fnns juh paraply för tusan.. ;p Till slut va det bara för oss att gå in... Meningen var att Vincent och Liam skulle gå in med mej.. Skulle inte tro det va.. Vincent vägrade å skulle bara va hos pappa... Liam gick det kanon med =) Väl framme vid altaret hoppades vi på att barnen skulle stå till.. Skulle inte tro det heller... Dom sprang runt som tokar.. Men det fick dom väl göra da.. Frågan är bara vad prästen sa.. Jag va så koncentrerad på vad barnen gjorde att jag inte har en aning som vad som sades... Hahaah Jag vet att dom sa ja, och jag vet att dom kysstes, jag vet även att lillebror och lillasyster sjöng.. Men mer då?  Kan man få det på papper tro? ;p Raggarbilen tog oss upp till bröllopsfesten.. Vincent va helnöjd =) Mat å dryck i massor bjöds det på ...  Jag blev kanon.. Såklart. .Tänkte att det va bäst å passa på eftersom mitt liv tog slut idag.. Jag återkommer om 6 veckor..  Anledningen till att jag säger så är att jag påbörjade mitt semesterschema idag.. YEAH!! Åter till lördan.. Det dansades oxå.. Å minns jag inte helt fel kan det ha sjungits lite oxå.. Stackars omgivningen... Mitt i natten, jag har ingen tidsuppfattning whatsoever, kom min syster, min Ulf å Granan å hämtade mej.. Det va nån mer med i bilen oxå.. Eftersom jag inte riktigt har koll på vilak som läser min blogg tänker jag inte skriva vem det va, då denne människa alltid finner det lika roande att tafsa på mej... Oklart om jag finner det lika roande... Man skule kunna tro att jag åkte hem till mamma när dom hämtade mej så snällt.. Ikke, då jag blev sktivrång å skulle absolut ner till toget (av alla ställen).. Anledningen till det stavas E X... Jag valde alltså att träffa mitt ex istället för att åka.. Ååå tänker ni fick hon ligga då.. HAhaha ikke,jag vägrade att sova där å vi blev osams.. Efter att ha pratat vett med honom fixade jag skjuts hem.. Först till honom å sen till mej...  (Japp, det funkar skitbra att gå ut mitt i vägen å stanna en bil) Nånstans efter vägen fick vi med oss småbrudar i bilen.. Jag dog av skratt.... Halv fem va jag hemma..

Söndan va inte alls rolig.. Inte nånstans.. Sjukt bakis va jag.. Länge sen jag va så dålig =( Lyckades peta i mej lite pizza.. Som envisades med att åka hiss upp å ner.. Jag fick tvinga mej själv att behålla den.. Bussresan hem va ingen höjdare så jag tvångssov hela vägen..  Vägrade även att prata i telefon hela dagen.. Sms va inte att tänka på överhuvudtaget..

Idag är det måndag.. Jag är fortfarande bakis.. Å sjukt hungrig.. Twin har gjort sallad å jag väntar med spänning.... =)
Nu ska jag vila framför tvn å invänta hon med maten.... ;p


image1

image2image4


RSS 2.0