NY BLOGG

Jag har bytt adress till

Http://Fihja.wordpress.com

Välkomna dit

ChaiLatte

Ännu en dag är över.. Jobbat en snabbis å sprungit på stan med Hanna... Vi drack latte å gick i affärer.. Hon drack min gamla favorit hasselnötslatte och jag min nya favorit, chailatte.. Jag har bestämt mej för att bli thé drickare... Kaffe får jag ont i magen av så det verkar dumt att dricka det... I övrigt skriker bekräftelsehoran fortfarande.. Å snart ska jag sova!

Wanna Play

Faan! Bekräftelsehoran skriker sönder mej och ingen vill leka.. =( Jag är rastlös så det stör.. Trots att jag faktiskt bara varit hemma nåra timmar.. Såhär blir jag när varit i hellhole å haft sällskap dygnet runt...

Snöfall

Så in i helvete oxå... Vi kanske snöar in.. Eller inte..

Idag är det söndag vilket på senare tid har betytt sportsöndag... Innebandy för det mesta.... =) Så även idag... Först har småkillarna träning, sen är det match.. Spännande värre.. Jaa, dom stora killarna har match alltså... ;)

Ännu en helg har alltså spenderats i hellhole... Mysigt värre.. Har spenderat nästan all tid med min andra familj i mitt andra hem.. Sett på film å så.....

Idag har det även grillats... Eller ja, dom andra grillade.. Jag tröttnade efter en stund.. Så nu luktar jag brasa å sminket är inte va det va när jag kom.. Men det förbättrar vi snart..

Bara en snabbis nu,, Måste hinna till statoil innan träningen.. 

GONE* 

RSS 2.0