Älskade Unge

Min gårdag började fantastiskt! Fick ett sms där det stod "Vi är påväg til Karlstad, hör av dej när du vaknar".. Det gjorde jag vilket resulterade i ett evigt springande på stan..... Det gjorde mej absolut ingenting... Jag fick juh springa på stan med världens goaste unge.. Jag ÄLSKAR honom! Gabriel 6 år... Vi va på leksaksaffären när han påpekade att han faktiskt inte hade fått nån födelsedagspresent av mej.. Hoppla det va bara att öppna plånboken å använda pengarna som egentligen inte fanns där.. Han blev nöjd, å jag är nöjd bara han är glad.. Efter flera massa timmars spring på stan stack vi till syrran å käkade....  Sen drog hon å jag till Willys.. Även där handlade jag för pengar som inte finns.. Mycket märkligt...
När jag kom hem väntade mej en överraskning av värsta sort.. Jag blev förstörd å började tjuta! Japp, precis så illa va det.. Jag hade nämligen GLÖMT att stänga frysdörren! HEJJA mej! 3 jävla påsar med mat slängde jag.. Hejdå flera massa hundra.. =( Lyckades rädda lite.. Vilket resulterade matlagning i flera timmar.. Men å andra sidan har jag en avfrostad frys och matlådor.. =) Men nu är det en ny dag å nya problem...

Började denna dag något mindre fantastiskt med gårdagen.. Lyckades lixom försova mej sisådär en timme..
Snabb som jag är så lyckades jag hinna med bussen ändå.. Iofs så blev det ingen frukost hemma, den panik köptes på donken. Å det gick juh lika bra det.. =) Jobbade 8-15.. Hem å käka.. Samtidigt som jag käkade så lagade jag ny... Effektiv som få.. Kände mej lite stressad eftersom jag skulle ivåg å jobba igen.. Denna gång 19.30-23.. Å här är jag nu...

Imorgon sker uppstigningen runt fem ungefär...  Dessutom helt frivilligt... Dö inte nu Tobbe, det är faktiskt sant.. Jag ska faktiskt gå upp då.. (Han påstår att jag har dåligt morgonhumör, jag förstår inte vad han pratar om.. Jag är väl jämt solstrålen?) Bussen till mamma går 06.20.. Jag åker så tidigt för att hinna med så mycket som möjligt.. Stannar nämligen inte så länge... Å det är många som jag vill träffa.. ÄNTLIGEN ska jag få träffa min andra familj.. Den jag har längtat mej sjuk efter hur länge som helst... Men imorgon då äntligen.. Älskade Jess hämtar mej vid bussen, sen ska vi bara dricka kaffe i mängder.. Kanske ska hon plugga lite.. Men mest ska vi nog prata om "smekmånaden".. Dom sticker på lördag.. Lite sen kanske... Men iväg kommer dom iaf..
Till skillnad från mej.. 21a skulle vi ha åkt.. Men det blev lixom inget med det.. Annars hade jag nog varit i upplösningstillstånd nu.. Resfeber å så..  Men men, inget jag behöver bry mej om nu.. ;) Stickler nog rutn påsk istället. Kanske nte till ett solställe.. Men iväg ska jag nog...

Nu är det dax för hemmafruarna.. Å är du rik så kan jag bli din hemmafru.. Lite trött på mitt jobb förtilfället!

GONE*


Svårt Sug

Hela min kropp skriker att den vill gå ut.. Å jag skulle så gärna vilja göra som den säger... MEn IKKE!! Istället får jag jobba till halv tolv... Visst skulle jag väl kunna sticka ut efter att jag har slutat. Men jag ska juh jobba imorgon oxå.. Å det är en fördel att va pigg när man ska jobba 13 timmar.. Så jag får snällt gå hem och krypa ner i sängen efter avslutat arbetspass!

Men nästa helg då JÄVLAR!! Jag ska dricka sprit, å jag ska ha kul... Det är halloween å jag har fest! Eller om det är Sandra som har fest hemma hos mej.. Lite oklart hur det egentligen är.. ;p Hursomhelst så blir det fest... =) Eftersom det är halloween så ska man juh klä ut sej... Säkerligen så kommer jag å Sandra va snyggast på hela kvällen.. Bilder kommer efter lördag.. ;p

I övrigt händer ingenting.

Jag hade tänkt att åka hem till mamma till veckan.. Men sen kom jag på att det ska bli nya tider å möjligen mer tid åt mej, så det skiter sej nog =( FAN!! Det är ju hen hel evighet sen jag va hos mamma.. Å framförallt, det är en hel jävla evighet sen jag såg min andra familj sist!!! Dom är efterlängtade kan jag lova!

Nu ska jag nog ta  å ge min skrikande kropp lite mat.. Återkommer sen kanske...

GONE*


Lillan,söndag och förhäxad

Alltså häromdagen hade jag en sån rolig boggis på gång.. Men nu har jag glömt hälften... Den gick iaf ut på att jag å sambo har adopterat... Lillan är numera med i våran familj.. Lillan går även under namnet Mikkimoll å hon är våran bäbis.. =) Lillan är  20 år (Stora tjejjen) blond å lika go som vi är.. Klart Lillan ska va med i våran familj.. ;)

Idag har mamma å pappa varit här.. Det va kuuuuuuul.... Å jag blev bortskämd som en unge.. Älskart! Vi fikade hos kusin.. Ikea blev nästa stoppet.. Efter det Bergvik å maaaaaat... Sen stack vi till willys... Fika hos moster stod sen på schemat.. När kaffet va urdrucket åkte dom hem... Jag hade beslutsångest in i sista sekund om jag skulle följa med eller inte.. Nu blev det inte så, å det va nog lika bra.. Har ingen att umgås med på dagen å sånt ger mej damp.. Bästaste tjejjen har praktik å inte tid med mej.. Å andra människor jobbar juh faktiskt.. Så jag åker en annan gång.. När det finns mer tid... Lite ont i hjärtat gör det allt.. Men inte mer än att jag överlever..

Det är även söndag idag å min söndagskänsla har infunnit.. Ni vet den där som gör mej svårt sällskapssjuk... Har därför rymt till sambo... Hon är iofs inte hemma just nu.. Men hon kommer juh snart. Har faktiskt hälsat på henne på jobbet.. En snabbis för en rök bara.. Men det lindrade känslan en stund... När hon kommer blir det sängen och förhäxad.. Det är mys det.. Trots att hon duger alldeles utmärkt som sällskap kan jag faktiskt sakna en arm eller så runt mej... Jaa, tills jag ska sova då.. För när jag ska sova då ska det inte va nåra armar i vägen.. ;)

HAr varit en väldigt lugn helg. Gårdagen va så tråkig att jag trodde att jag skulle dö.. Men det är rent å fint hemma nu.. Å Allt är rentvättat.. Jävla örebroare till att använda handdukar å sängkläder.. ;) Tvättade fem maskiner igår.. Allt va dock inte handdukar å sängkläder.. Två maskiner va juh faktiskt kläder.. Men vem faan bryr sej om min tvätt!! Tråkigt va det som sagt.. Trots påtryckningar om utgång så stannade jag hemma å ogillade alla som va ute å shakade ass!!!

image18

Här  har ni mej en kväll när jag faktiskt har shakat ass... Vi ägde strömpis.. ;) Ni ser juh hur glad jag va över att dricka shots.. Ge mej den kvällen i repris.. Den va grym, men det är en grejj jag vill ändra på.. I never tell what..

Veckan som kommer ska jag jobba väldigt lite.. Helst träna.. Tyvär får jag inte på mej träningsskorna just nu.. Men snart så... Skulle så gärna vilja se hockey på torsdag.. Men nähä da, jag ska jobba.. Hora oxå!!

Nu ger jag mej så han från vålberg får läsa nån gång.. ;) (Hoppsan, du blev visst omnämnd iaf;p)

GONE*

På Begäran

Jag har egentligen inget att skriva.. Men för att göra männiksor nöjda kan jag säkert få ihop en rad eller så.... (Det va inte alls nån piiik åt vålbergs hållet ;p)

Jobbar mycket.. Sover när jag kan å så gör jag inget mer...  Ja just ja, jag ser juh förhäxad halva nätterna oxå.. Bra  serie det där.. Man behöver inte tänka alls.. Bara glida med.. Passar mej utmärkt just nu, för jag har verklgien ingen lust att tänka alls...  Jag har verkligen inte gjort nåt kul alls.. Inte ens lite.. =( Det absolut roligaste va när jag va hos moster igår på middagsbjudning.. Som jag själv lite fint bjudit in mej på "Hej, kan jag få komma på mat imorgon" Det va väl fint nog? =) Mat fick jag iaf.. Å gott va det.. =) Efter det gjorde jag ingenting...

Har kraftig beslutsångest om jag ska åka till mother eller inte.. Skjuts har jag redan kirrat om det skulle va så... Stackars brorsan får åka när han har slutat... =) Jaa, jag vet... Jag är bortskämd...  Men då återstår frågan, vad jag ska göra där.. Å andra sidan har jag inget att göra här heller... Faaaan vilken beslutsångest. Hos mamma får jag juh träffa mina familjer.. Å förhoppningsvis ungarna.. Här har jag möljligen styrt upp kaffebesök å möjligen lite ligga... Det är jobbigt å va jag just nu... Iofs så skulle jag nog behöva mej ett ligg.. Å andra sidan vill jag träffa familjerna/ungarna oxå.. Hjälp mej dååå!!!! =(

Jahapp, nu har hockeyn börjat oxå.. Jag skulle nästan ge min högra hand för att få stå där.. Skrika mej hes å snegla lite på N... Men bara lite... Man måste faktiskt titta på matchen oxå.. ;) Men när människor börjar ta av sej kläder då får jag koncentrationssvårigheter... Men det är juh inget jag behöver bry mej om nu eftersom jag uppenbarligen inte står mitt i klacken å skriker mej hes utan sitter här på jobbet å skriver så fingrarna blöder.. =)

image17

Det här.. Det är kärlek det! Även om det flyger lite glas då å då... Men wtf, sånt som händer.. =)

Kort blogg.. Men som sagt jag har juh inget att skriva om....

GONE*

Hon som är på kortet med mej är på kurs den här veckan.. På den kursen går det tydligen bra att visa upp mej till höger å vänster... Why undrar jag... Fast den ena människan kan juh va bra å ha.. =)

Jag har tagit ett beslut oxå.. Beslutet blev att stanna hemma... Blir bra det, då hinner jag städa å tvätta.. Å  på söndag kanske mamma å pappa kommer hit.. Å det vore juh det bästa.. Kan vi grejja lite hemma hos mej.. Å nej, jag stannar inte kvar bara för att få ligga! Så det så!!
Jag stannar hemma för att jag har en miljon saker jag faktiskt behöver göra... 

Dessutom har jag fittigt ont i nacken idag.... Inge vidare skönt.. För er som inte vet så har jag varit med i en bilolycka å har två skruvar i nacken samt ett fett ärr på 13 cm... Jag har nog en skyddsängel.. För så som bilen såg ut så ska jag va jävligt glad att jag lever å kan gå!! Å det är jag juh såklart..

Nähä, CSI nu da.. =)

GONE*

Telefonprat

Hahaha jaa, idag har det pratats med lilla Laura.. det va Gabbe som ringde.. Men det va Laura som pratade mest.. Hela tiden.. Mest om pappa å mamma.... Herregud, ungen blir två i januari... Tiden går fort.... ;) Babbla kan hon iaf.. Inte för att man vet vad hon säger... Men jag hade nog kunnat lyssna på henne mycket längre... ;) Det gör ont i hjärtat att jag inte kan träffa dom när jag vill.... =( Tänkte juh möjligen åka dit nästa vecka.. Men nähä da.. då ringde det å fråga om jag kunde jobba.. Kan faktiskt inte tacka nej till det...... Så jag får väl åka en annan gång då..

Har även pratat med en annan människa idag.. Det va kuuul... Även om människan då å då va lite frånvarande... ;) Pratade väl länge å jag hoppas att vi ses snart.. =) Finns väl större möjligheter till det nu kanske...

Annars har det verkligen inte hänt nåt idag... Bara tittat på tv/förhäxad.. Eller jo, jag åt juh lunch med Tess.. Indiskt va vi å smaskade... =) Det är gott så det knullar i mun det..

image16

Mer spännande har det inte varit idag...
Nu tänker jag återgå till tvn för roligare än såhär blir det inte,...

GONE*

Min sambo är fanimej världsbäst!!! Här har jag legat hela dan å varit sugen på det ena å det andra... Å hon komer hem med varm choklad, bullar å choklad.. =) det är kärlek det.. ;) Nu ska jag mumsa  åsen tvinga henne att se förhäxad... =)

NATTI*

Heartbroken

Idag har jag pratat med lilla Liam som talade om att han saknade mej... Det gjorde ont i hjärtat... Han frågade när jag skulle komma hem... Jag ville genast åka dit... Men det går inte.. Nähä da, för jag måste jobba minsann.. Tänkte kanske ta emj en sväng däråt efter helgen.. Men efter en koll på kontot så blir det ingen ditresa.. Å dumma Jess har praktik å ska inte alls in hit nåt.. Blaha! Face the fact, jag kommer inte än på ett tag... Om jag ine kan lösa det på nåt sätt...
Ville så gärna åka dit i helgen när älskade ungen Gabbe har kalas, men ikke.. Jag ska jobba! =( Det är inte alls kul... Men men..  Pengar måste man juh ha.. Blir bra i november eftersom jag jobbar tre helger i oktober..  Å då minsann kan jag åka dit.. Jaa, om jag inte jobbar såklart..

Jag är sugen på förändring.. Å mest i hårväg.. Funderar på att bli brunett.. Kollade hårfärg idag i 2 sekunder sen hann jag inte mer.. Måste kolla noga.. För eftersom jag är blekt funkar juh inte vad som helst... Måste va rött i å hej å hå..... Kanske är sugen på mer förändring.. Men vad? Tål att tänkas på... ;)

Igår va jag ÄNTLIGEN på hockey!! Stod där i min fina nya tröja å va glad som en unge på julafton.. Nu förlorade dom juh dock.. Men men, det är inget att göra åt.... Nya tag nästa match! Det va så kul å bara stå där å skrika å hejja.. Känna "känslan" igen.. För jaa, det är en speciell känsa att stå där! Å det skadar ju inte att "N" är himla söt oxå.. ;) Bara introlåten ger mej rysningar.. En hel klack som sjunger "På den sköld" Den är bara såååå bra! Det gav mersmak å jag vill dit igen.. HElst skulle jag vilja bo i hallen nästan.. Mhmm, jag är hockeytjej.. Å har så varit sen jag föddes typ.. Är juh nästan uppväxt i hallen.. Tyvär inte LöfbergsLila då, utan i en liten skithall.. Men vad gör det.. Jag älskar hockey!! As simple as that!

Dagen idag då.. Jobbat, jobbat å jobbat.. Å mellan jobbet va jag ledig en stund.. Passade på att duscha, äta och se charmed.. Mitt nya beroende... ;) Kvällen har spenderats tjutande... Först till en dokumentär om ett barn som föddes utan ansikte.... Fick följa hennes när dom gjorde massa operationer på henne å försökte bygga upp ett ansikte.. Å jag tyckte så sjukt synd om henne.. Gjorde ont i hela mej.. =(  Sen tittade jag  på Greys anatomy å då va det kört igen.. Jävla tjutande på mej.... Men nu har jag lugnat ner mej å ska snart göra det sista här på jobbet innan hemfärd.. Kan nog bli ett eller fyra avsnitt charmed då.. ;) När jag kommer hem alltså...
Eller hem å hem.. till Twin såklart.. Min nya "sambo" Orka gå hem när hon bor tvärs över gatan bara... ;.

Imorgon är jag ledig.. Det ska tränas... Möjligen solas.. Leta hårfärg? Å eventuellt mera hockey.. Får se hur det blr.. Mitt kusinbarns pojkvän spelar hockey... HAn är bara 16, men man måste juh kolla in dom nya stjärnorna.. Å blir det inte hockey så har jag hela kvällen fri.. Då min "sambo" faktiskt jobbar....

Nähä, ett sista ryck va det ja!

GONE*

Kind Of Cute

image13

Lite iaf va... ;) Jag å nallen har myyyys... =) Nu tog jag en paus i mysandet för att blogga..... Fick ett begär... =)

Idag har det ungefär inte hänt nåt... Ätit en kanelbulle eller två.. Det är juh faktiskt kanelbullens dag.. =) Fastän vissa inte trodde på mej.. Men HALLÅÅÅÅ!!!! Jag har (nästan) alltid rätt... =)

Igår åkte jag på en deppis.. Eller separationsångest kanske det heter.. Bara för att människan ifråga skulle säga efter flera timmar: Men jag har ju hfaktiskt internet sen oxå.. Men hallå, kunde du ha sagt det från början eller?? Himla bra grej det där.. Internet... =)

image15
Hon sa det bra Peyton Sawyer...

Förhoppningsvis kommer dom oxå tillbaka... ;) Hahahaha kom precis på mej själv med att detta låter som värsta kärleksdravvlet.. Så är det lixom inte.. För har ni henne... Tjejen med en sten istället för hjärta... Jag är så totalt anti förhållande så det är sjukt.. Kanske har sett för mycket? Varit med om för mycket? Vem vet... Hursomhelst så är det absolut inget för mej nu.... Uäääk... Här är tjejen som väljer KK hellre än förhållande vilken dag i veckan.. =)

Snart är det jobbhelg.. Jippie... 26 timmar på 2 dagar... Vilket betyder att jag måste göra matlådor å hej å hå... Inte direkt min favvosysselsättning.. Men men.. Måste juh göras..

I övrigt undrar jag just nu hur den här människan på msn orkar med sej själv överhuvudtaget... Sjukt dryg å komplett dum i huvudet.... I början va han möjligen fin, men det har lixom försvunnit.. Nu är han bara dryg å äcklig... Så, nu har jag fått ur mej det oxå.. Känns bra...

Kort blogg idag oxå.. Finns inte så mycket att skriva om eftersom det inte händer så mycket.....

GONE*




Saknad å Så

Häääääääääääääääääääjjjj.. Idag är det onsdag å jag är ledig... Sitter hos Cissi å vägrar gå hem.. Hon plugar å jag sitter framför min bästis datorn... Ska iväg å träna vid sju.. Det är den största planen för dagen.. Förrut va det mat, men nu efter att jag stulit Cissis mat är det inte så stort längre... Jag kan bli grymt bortskämd här.. Behöver inte göra nåt.. Tacka faan för att jag aldrig vill gå hem.. =)

Igår va det total lycka när jag efter en hel dags tjatande om choklad kom hem, styr stegen mot skåpet där jag vet att det finns nötter å hittar en CHOKLADKAKA!!! Jag va nog som ett barn på julafton... Ibland krävs det så lite... ;)

I övrigt händer det inte så mycket.. Hängde en stund på heta stolen igår.. Stack vidare till det andra jobbet efter det.. Nåra timmar här, nåra timmar där.. Vad gör man inte för pengar...

Har träffat på ett gammalt ligg flera dagar i rad... Vet itne riktigt vad jag tycker om det.. Vet inte vad han vill heller.. Lite läskigt.. Jag vill juh ha kontroll.. Men får väl acceptera att man inte alltid kan ha det....

Jag saknar mina ungar.. Så sjukt mycket...

image12
Hur kan man inte sakna dom här lixom... Goa ungar!!!!

Saknar även mina andra familj... SVÅRT mycket... Om två veckor är det jag som åker dit kan jag tro... Måste bli så.. det är bara så!!!!
I helgen är det länscup.. Å det irriterar att jag måste jobba å inte kan åka dit å hjälpa till.. =( Är juh så kul... Folk överallt.. Å dessutom spelas det juh hockey mest hela tiden.. Favvosporten nummer ett lixom.. =) Å på tal om det så är det match imorgon.. Färjestad - Brynäs å jag vill diiiiiiiiiit!!!!! Får se om det kan styras upp på nåt vänster...

Nu orkar jag inte dravvla mer... Hoppas ni är nöjda... ;)

GONE*

Erotikmässa Baby

Erotikmässan va inte det roligaste.. det roligaste kom efteråt.. Vaddå, jag är inte mer än människa! =) Vad ska man göra mer än att hålla med.. HAHAHA

Men nu tänker jag informera om mässan... Förfesten va hos mej.. Det ramlade in bäde den ena å den andra.. En hel del människor från örebro.. Nån från Karlstad.. Å en från Hällefors.. Festen va ett faktum!! Kul hade vi, å drack gjorde vi.. Jag kan undra om jag drack mest.... För grisfull blev jag.. Å jag fick skicka både ett  å två I'm sorry mess.. Blaha! Jagh hatar närjag blir sådär full.. Jag trodde jag hade koll på stora delar av kvällen.. Men nähä da... Det kommer fram både det ena å det andra... Mycket kan inte skrivas här av sekretess skäl.... Jag vet att jag brukar skriva om det mesta när det gäller mej, för jag är då fan inte blyg.. Men nu handlar det om andra oxå.. Å då får man hålla käften.. Jag har hånglat.. Men det va ingen skräll för vi hånglar fan jämt... HAHAHA
Jag har gett ut mitt nummer har jag ett svagt minne av.. Oklart till vem.. Å jag önskar nog att människan aldrig hör av sej..... VARFÖR blir jag SVÅRT dum i huvudet på fyllan? Tur att jag ska jobba tvpå helger i rad nu så jag håller mej lugn...
image6

Snyggot själv....

image7

Jajjemän det va full fest...

image8

Möjligen va jag lite kaxig... Min syster påstod även att jag behandlat henne som en slav.. Sånt man får leva med säger jag!

image9

Hej å hå va det gullades.... Inte en allt för ovanlig syn kan tänkas... ,p

I övrigt va det säkert en grymt trevlig kväll....

image10

Den här människan älskar jag!!! Hemskt mycket dessutom.. =)

Idag är jag tillbaka til verkligeheten å jag har krypit ur min soffan trots att ågren hälsade på yttepyttelite imorse... Men men, det är sånt man får räkna med faktiskt.. =)  Sitter numera alltså på jobbet fastän jag skulle va ledig hela veckan.. Här hittar ni mej även imorgon efter en sväng i "heta stolen" som Jocke skulle sagt.. ;)

image11

Det här är hon jag delar säng med då å då... Å med delar säng menar jag att vi sover ihop å absolut inget annat! Sorry grabbar.. ;p

Nu orkar jag nog inte dravvla nå mer.. Möjligen att jag återkommer..

GONE*

RSS 2.0