Hejja Mej

Jag har nu bränt mej i käften 48 gånger eftersom jag är så förbannat glupsk.. Jag kunde verkligen inte vänta i fem minuter så pajhelvetet fick svalna lite... Nähä da, tryck in skiten bara.. Gör det.. Skyll mej själv!

Nu är det snart dax att stila sej å sticka på nyårsmiddag.. Grymt kul..

GONE*

Gott Nytt År

Jahapp, så va det nyårsafton da.. Jag jobbar såklart..  Vad annars lixom.. Men det gör inte så mycket.. Nyår är överreklamerat... Ännu en ursäkt för att supa sej full.. Å visst det skulle jag oxå kunna göra om jag vill när jag slutar.. Men orka.. Jag är fullkomligt dödstrött... Å jag har ingen lust att vara bakis på min lediga dag imorgon.. Jag har annat för mej.. Som att slappa å glo på film å så...

Så när jag slutar strax efter tio så studsar jag över till sambo.. Är hon inte på fest då så skålar vi in nyår i mineralvatten å sen går jag å lägger mej.. roligare än så blir det inte.. Å det gör mej absolut ingenting!!

I andra bloggar har jag sett att dom gör summeringar av 2007.. Det kommer ikke jag göra!  Läs bloggen så vet ni vad jag har gjort lixom...

Däremot så ska jag önska alla gott nytt år! HOppas ni mår skit å piss imorgon!!

GOTT NYTT ÅR!!!!

GONE*

Jag Orkar Inte

Jag orkar inte:
*Ha ont i magen
*Vara trött
*Jobba
*få en dammsugarslang i ansiktet
*Vara trevlig
*Gå på stan
*Äta
*Att det är dagar kvar tills jag är ledig
*att jag har tappat bort bakstycket till min telefon!! Hur kan det va möjligt!

Mycket jag inte orkar nu.. på tisdag när jag är ledig ska jag bara ligga i soffan å glo på film/tv tamejfan!!'

GONE*

Äsch

image27

Trots smink å hela helvete lyckas jag ändå se ut som ett lik... Hur kan det va möjligt... Jag måste sova lite mer nån gång... Nu är det tretton nya timmar på jobbet dock.. Men först, cigg med sambo..

GONE*

Gomorron Från...

...Södra Kyrkogatan!

Jag står i duschen.. Sambo kommer in.. "Jag måste kissa" Amen gör det då svarar jag.... Duschat klart, kommer ut som ett nyduschat lik.. Sambo säger, "Vill du ha kaffe?" Amen jaaaaa, jag vill ha kaffe...
Såhär ser våra mornar ut om vi är uppe samtidigt....

Kaffe va det ja..

GONE*

Nähää Da

Trots massa kaffe å en del sockerkickar så är jag inge piggare... Å jag har ingen blogg på gång..
Kan väl berätta att jag rände runt på bergvik i flera timmar igår.. Med Tess.. Å som en liten överraskning dök älskade Jess upp.. Å lite senare hennes man å två barn.. I like!! =) Jag fyndade inte mer ån en tröja åt mej själv.. Å varsinn till dom två godingarna i sikfors... =)
Vi svullade mat på subban å drack latte på rondellen.. Smaskens..
Sen drog jag hem å pysslade lite.. Skruvade ihop min julklapp (under många svordomar) å så....

Däckade i soffan vid halv tolv.. En stund iaf.. Raketer är djävulens påhitt, å det tyckte jag även om min telefon när den ringde 01.14.. För att inte tala om svordomarna jag tänkte om tidningsbudet 03.37.. Ni ska inte tro att dom  smyger in tidningsjäveln!!

GONE*

Egentligen

Skulle jag blogga.. Men jag tror inte att jag orkar... Jag orkar inte tänka.. Jag vill inte göra nånting.. Jag orkar inte va glad å trevlig.. Stackars J som får stå ut med att jag fräser å håller på... Det skiter jag i! Det får människan stå ut med... Nu sticker jag nsart in till grannen å dricker sjukt mycket kaffe så kanske jag orkar blogga längre å mer sen..

GONE*

Ånger?

Alltså man ska juh faktiskt inte ångra saker.. Man ska bara se framåt å aldrig bakåt... Men just nu tittar jag lite bakåt å ångrar vissa saker.. Jag ångrar framförallt mitt längsta förhållande.. Allra mest på slutet... Jag ångrar oxå hur det blev efteråt... Men men, vad kan jag göra åt det nu... Inte nåt..

Nähä, jag är inte direkt känd för att vara djup i bloggen så det ger jag fan i nu med.. ;)
Jag undrar lite vad som blev sagt på msn i tisdags.. Jag va säkerligen frispråkig å talade nog om vad jag ville ha... Men alltså.. Efter att 5 tjejer delat på tre flaskor lakritsshot så kan det bli lite frispråkigt... Men det som händer i hedgårdarna stannar i hedgårdarna! Så är det!! =)  Eller jag hoppas det iaf.. ;)

Imorgon blir det nog inte så mycket bloggande... Jag är faktiskt ledig å har en miljon saker att göra.. Som att kika på rean å luncha.. Dricka kaffe.. Städa.. Laga mat inför helgen.. Helst tvätta lite oxå.. Hejja mej!

GONE*

Det Händer Grejjer

Neverever lakritsshot och "jag har aldrig" igen! Neverever fest innan jobb igen!! Neverever vakna på fullständigt helt fel ställe... Jag menar inge illa med det.. Men numera ska jag alltid sova hemma/hos mamma!
Jag festade till det på juldan alltså.. Kul som faan va det.. Även om jag gulligullade med precis helt fel människa på dansgolvet.. Fan oxå!! Lite ångest för det då... Människan är juh upptagen vad jag har hört... Aja, skit samma! Gjort är gjort lixom.. Det va betydligt roligare än vad jag hade väntat mej iaf på den årliga juldansen... Mycket över förväntan...

Tomten va relativt snäll mot mej även om jag inte fick kameran jag ville ha, så kom tomten med andra bra grejjer.. Som pengar tex... Pengar som idag köpte mej fyra nya tröjjor. =) Bla en som jag gått å spanat på i flera månader på.. Den va sänkt med 300 idag.. Jag slog till.. (Tack mamma) På Gina Tricot va det billigt som fan.. Ett linne, en långärmad tunn tröja å en tjock tröjja... (Tack syrran) Syrran gav mej en annan grej som jag faktiskt oxå hade önskat mej.. ett avlastningsbord, som blir sängbord hemma hos mej.. Så imorgon ska det skruvas....

Jag snodde en bild i Sonias blogg som jag oå tänker lägga ut...
image26
Mina kusiner och kusinbarn som jag firade jul med... (Hoppas jag fick göra så Sonia, annars tar jag bort den)

Julen har varit bra som fan... Jag har hunnit mycket trots att jag även har jobbat..
Frånåmed 1a januari gäller det.. J å jag har en deal... Hoppas det går bra .. ;)

GONE*

Juldan

Idag då är det dax för spritintag.. Inte så laddad just nu. Men det ändrar sej... =)

Annars idag ska jag till moster på middag.. Ingen julmat å det ska bli gott... Jag är inte jätteförtjust i julmat.. Men en gång om året får det gå bra då....

Jag har inget att dela av mej med tyvår så det får bli en kortis idag.. .

GONE*

GOD JUL

Idag är det julafton.. Jag sitter på jobbet med noll julkänsla... Kanske kommer sen...

Klockan är bara elva, men jag har redan fått erbjudande om ligga.. Jag avböjde å informerade att det  gavs inga möjligheter för han har haft sina chanser.. Töligt för han! Bra av mej att vägra!

Idag då.. Jobba en stund.. Stressa hem å lasta in alla grejjer i pappas bil å åka hem.. Äta mat.. Åka till moster å fika.. Sen Sooova hoppas jag!!! För imorgon måste jag juh såklart va pigg å fräsch!! Festa med hon den där fina som jag älskar så mycket!!! Festa med min kusins fru.. Å det ska bli så JÄVLA kul!!!!

Nu ska jag göra nåt vettigt tror jag..

GONE*

ÄNGEL!

Min ängel idag stavas Denise!! Hon kör hem mej så jag slipper gå igenom tunneln! Det va värt ett blogginlägg... =)

Nu är det snart hemgång... Listan är skriven så jag vet vad jag ska göra när jag kommer hem.. Hörs imorgon da..

GONE*

Amäh!

Varför bloggar ine folk en gång i halvtimmen? Förstår ni inte att jag har lite tråkigt?  Eller lite å lite.... Snart är det iaf hemgång för dagen... Man kan säga att jag längtar! Hem å packa står på schemat.. Men först ska jag ta mej igenom tunneln.. Igen...

Ännu en julklapp har hamnat i min ägo.. Jag måste ha varit svårt snäll i år... Det har juh inte ens vart julafton å jag har redan fått fyra stycken =)

Imorgon styr jag stegen, eller pappa  bilen, mot lilla hellhole ännu en gång... Feta i mej mat å öpnna mera klappar... Tisdag super vi till å onsdag jobbar jag..  Jämt ska det va så himla påställt da!


undrar om jag lyckas komma ihåg allt imorgon.. Kanske borde göra en lista!

GONE*

Sockerkickar

Mhmm det är min grej idag.. Jag är sjukt trött.. Men jag får väl skylla mej själv I guess! Planen va att jag skulle styra till allt lite snabbt inatt.. Jag styrde iaf till klapparna, disken å lite städ innan jag däckade av trötthet i sofffan.. Så inatt blir det promenad genom tunneln igen... Hejja! Jag måste juh packa oxå.. *Suck*
Nu tycker orsaken till att jag är kvar på juldansen att det är en passande grejj att ligga å spy idag.. Vi hoppas på matförgiftning å ingen magsjuka tack!!

Idag har jag lyckats vara effektiv på jobbet.. Allt för att inte somna ståendes typ.. Golvtorkning å så har jag pyssalt med såhär på morgonkvisten...

Nu ska jag gå igenom mina andra bloggar medans golvet torkar så får vi se vad dagen har att erbjuda sen...

GONE*

Karaktärlös

Fullkomligt... Jag hade inte alls bestämt nånting för juldan.. Nu ska jag tydligen på fest å leka jag har aldrig å dricka lakritsshot.. Vad hände? Det kommer säkerligen bli kul, det tvivlar jag inte en sekund på... Men hur roligt blir det att jobba på annandan? Inte alls I guess.. Men äsch, jag börjar juh inte förrens halv två.. ;)

Nu är det hemgång om två timmar.. Jag ska gå i tunneln jag är sjukt rädd för... Väl hemma ska det packas, slås in dom sista och helst städa... Blir nog en sen natt inatt...  Massa kaffe kanske...
Äsch,  jag styr till det där fort som fan..  Nåra timmar sömn ska jag väl hina med innan jag börjar halv elva imorgon igen.. =)


GONE*

GoMorron Da

Igår skulle jag se film när jag kom hem efter jobbet.. Med hem menar jag till Cissi.. Orkade inte gå längre än så.. Jag tryckte in Boondock Saints i dvdn medans Cissi sprang omkring å grejjade... Jag sov innan hon hade lagt sej.. Gissa om jag va trött.. Det va gonatt rakt av.. Jaa efter pussKram Natti med J såklart.. ;) Annars kan man juh inte sova..

Jag har hört rykten om att det va drag på krogen igår... Vissa kommer hem med trasiga fötter å får lax på ögat å så.. Men jag i mitt nya nunneliv gick å la mej.. Inge spring på krogen å femitvå ragg här inte.... Inte för att jag va sugen heller.. *Intalar Mej Själv*

GONE*

Suget

Jag är lite bloggsugen... Vet bara inte vad jag ska skriva om....
Det hände juh lite som sagt förra veckan... Men jag vet inte hur mycket jag vill skriva om det... Eftersom jag själv är ganska förvirrad å inte alls hänger med.. Men jag tar väl mitt eget råd, å bara flyter med... Är nog lika bra...

Precis just nu sitter jag å trycker i mej massa godis.. Grymt bra för figuren har jag hört.. ;) Det skiter jag i, för nu gick jag nog i kloster tror jag... Jag ska sluta ligga! (Hahahaha, stor risk)

Jag har ett problem.. Folk vill att jag ska följa med ut på juldan... Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Jag tar det beslutet en annan dag... =)

Idag har jag fanimej hållt igen sen halv åtta imorse.. Jag har ilskat mej som faan på idioter som inte har vett att handla julklappar i tid... Utan koffein i kroppen är jag lite grinig av mej.. Utan nikotin är jag ännu värre.. Å just detta va jag klockan tio imorse när jag va ute på uppdrag... Efter en del arga blickar å nåra vassa armbågar så va uppdraget slutfört.. Sen gick jag hem å drack kaffe.. Genast blev jag snällare.. Å styrde till matlåda å paketinslagning.... Nästan allt är klart nu.. Gissar på att lördag eller söndag natt blir toksena.. Så jag ska bli klart med allt.. Lite städ å pack kvar.. Å en eller två klappar... Det fixar jag säkert snabbt.. Eller?

Har snöat in totalt på Lillasysters - Umbrella.. Mycket bättre än när Rihanna gör den... =) Den går på reapet nu..Å jag tycker att han som sjunger har sjukt porrig röst mmmmmmmmmmmmm... =)

Äh, jag ger mej nu..

GONE*

~SedelHora~

Hahaha jaa, det uttrycket koms på idag i en av mina å J's oändliga konversationer... Mycket enkelt, jag gillar pengar å horar till mej dom... (Jobbar som pers ass alltså, om nu nån skulle tro nåt annat) Sedelhora it is!

Nu är det så här att tomten kommer om 4 dagar! Vilket betyder att jag ska jobba i fyra dagar... Sen stressa hem till mamma å äta mat.. Hem till moster för fika å klappöppning.. Det enda jag önskar mej är en rosa kamera å jag kommer grina om jag inte får den... =(  Fast det är klart eftersom jag horar så duktigt nu under jul å nyår kan jag köpa den sen... Jag måste faktiskt oxå spara pengar till både Bryssel å Portugal... Å jag vill åka till New York å London... Jag kanske måste hitta mej ett nytt jobb.. Eller en rik karl...  Eftersom jag är ledig på juldan så sover jag över.. Det är nåt slags tjat om att jag ska va kvar till annandan, men det vet jag inte om jag vill.. Den där juldansen känns som att den kvittar... Å jag börjar faktiskt jobba 13.30 på annandan.. Vem vill köra mej till jobbet lixom... Nää, det tål att tänkas på...
Alla julklappar är inköpta.. Dock har jag glömt att slå in nåra, så det får bli ett nattligt projekt nån dag... Tänkte göra kola att ta med oxå.. Men det kan jag bara glömma, om jag inte styr till det imorgon på mina fem lediga timmar...
Då hade jag även tänkt att städa lite. Packa lite... Å styra till mat inför helgen... Jaha, å jag är superwoman eller?? Jag gör så mycket jag hinner helt enkelt!

Hmm... C har styrt till det för sej å jag undrar om jag måste ge upp ensamhetsrätten på henne... Men okej då.. Får väl göra det då...  Bara jag får låna sängen ibland så.. ;) Fröken är livrädd å jag försöker lugna henne.. Fastän det inte riktigt är mitt område..... Jag kan låssas att jag är bright... ;)

Vad ska jag skriva mer om da? Det har juh inte hänt så mycket.. Inget dejtande, inget liggande...

Joo, jag vet.. Jag va på kräftskiva igår... 19/12 -07 Å vet ni, det va precis lika gott som om det vore augusti! =)
När det va uppätet å fikat å så drog jag med syrran hem å spelade en låt på giutarhero... Jo, för det va juh säkert min grej.. Shit va dålig jag va.. Men det va lite kul, så jag måste nog öva fler gånger... =)

Nu ska jag grejja i ordning det sista. prata vidare om helt oväsentliga saker med J, sen gå över vägen och sova... Efter dubbelavsnitt av Sex And The City och ett  avsnitt 2/1 män.... Perfa att somna till...

GONE*

Mycket Om Lite

För en stund sen skrev jag ett långt inlägg om det ena å det andra... Det försvann! Jag blev ilsken å sa att jag inte skulle skriva nåt nytt... Nu ångrade jag mej å ska visst skriva ett nytt!

FREDAG:  Jag vaknade med the voice... Fördrev tiden med att blogga å surfa... Efter en evighet pep det äntligen till i det där som kallas telefon... "Klar Nu"  Jajjemän, på med skor å jacka å ner till bussen som tog mej till uni... Fick mitt efterlängtade kaffe (hörde nå dumt om att jag är lite grinig innan jag fått morronkaffe.. Dumheter säger jag!) å satt å diskuterade människor en stund innan vi placerade oss i bilen som tog oss till mitt hem.. Hämtade min packning å begav oss mot hellhole.. Vi roade oss kungligt i bilen genom att sjunga högt å vinka till lastbilar & fartkameror.. Väl framme efter en romantisk lunch så hämtade vi ungarna... Väl hemma drack vi kaffe å fördrev tid mest.... Lite bus å gos hann jag med oxå.... Såklart... Min Ulf (brorsan) hälsade på oxå... Sen hämtade pappa mej... Vi skulle se på hockey... Ja blev dock placerad i ett utvisningsbås ganska omedelbart.. Men hey, jag kände mej som hemma... ;) Fick svara på frågan "är du kvar i karlstad än" flertalet gånger... När hockeyn va slut lockade sängen en aning... Jaa, efter lite surf å tvtittning alltså....

LÖRDAG:  Efter att den ena katten väckt mej tjugo gånger insåg jag att det bara va att gå upp.. Å frukost med min familj.... Drack kaffe å löste melodikrysset.. Som om jag vore en pensionär! Det va ganska mysigt dock... Dusch stod på schemat härnäst.. Lite tjejgrejjer å sånt oxå.. Smink, hår.. Ja, ni vet... Väl klar med det var det dax att åka ner till lilla samhället.. What can I say, det ser ut som vanligt å tog inte allt för lång tid att klara av...
Hem å invänta den lilla busen som skulle komma.. Ni ser juh, hon är full av bus... =)   
image21
Hon är även ungefär den goaste som finns... Vi busade, vi pussades, vi kramades, sen busade vi lite till...
Brorsan va med oxå.. Vi umgicks ungefär hela dan... Efter att dom hämtat trollet så drog jag å brorsan ner till min andra familj... Helt sjukt vilken kärlek jag känner för dom <3 <3 <3  Vi tittade när Liam å Daniel spelade tvspel... Inte visste jag att det va så kul å titta på det... Det bjöds på många skratt vill jag lova..
Hemfärd blev aktuellt å sängen lockade... Men innan det hann jag prata lite med bästis på msn.. Alltd lika roligt..

SÖNDAG: Vaknade av telefonen.. Det va storebror till busungen som ringde.. Han tyckte att det va grymt orättvist att inte han va här på lördan.. Klart u ska komma hit sa vi.. Vid halv tio stod han på trappen... Full rulle från början.. Han hittade min sminkväska å gjorde sej vacker.. Han använde ungefär allt jag hade i den, så ni kan tänka er själv kanske... Vi lekte detektiver oxå. Men det spårade ur å slutade med att vi byggde koja istället... Ni hör juh vilken supernanny jag är.. =)
image23
Aldrig nånsin kan han va normal på ett kort... Men vad gör väl det... Han är juh go ändå...  =)
Efter att vi smaskat i oss mat  tog min mamma med sej ungen ut å klättrade i träd... Jag å pappa drog på hockey i Karlskoga.. Bofors förlorade å jag tyckte att det va sådär kul..
image24
Kunde lika gärna ha styrt med det andra erbjudandet jag fick.. Hade nog varit lite roligare.. Men är man vång så är man... Fixa attityden apa!

Nu närmar det sej natti.. Men innan jag fårgöra ett avslut här säger sandra att jag måste säga nå fint....
image25
Vad kan jag säga mer än att jag känner kärlek som inte går att beskrivas med ord... <3 <3 <3

GONE*

Tisdagskväll

*Jag har fnittrat som en fjortis..
* Jag har druckit 100 liter kaffe...
*Jag har pussats lite..
*Jag har skrattat massa..
*Jag har legat lite...
*Jag har sett en hel del på tv/film....

Jag har haft nån slags "maratondejt".. Å det blev absolut inte som jag tänkt mej.... En dag i taget är det som gäller nu.... Först tänkte jag hejdå, vi ses om fem år igen... Va tokigt det kan bli....

I övrigt händer inte så mycket... Jag sticker till mamsen idag.. Bara Jess har tentat klart...
Nu ska jag återgå till sängen å vakna med The Voice i fyrtio minuter.... Sen skulle jag kunna gå hem å grejja... Men det är jag alldeles för lat för, så det skiter jag i....

GONE*

Nu har jag vaknat klart med The Voice å väntar å väntar på smset som aldrig verkar komma.. Har du tentat klart snart? Jag är rastlös hjärtat.. ;)
HAHAHA Ikväll ska jag på fantastisk hockey.. Men det gör inget.. Det är hockey iaf.. =) Vilket gör mej happy såklart...
Hörredu twin, varför har du aldrig nå smaskigt jag kan smaska på såhär på morgonkvisten?? En lussebulle tex.. ;) Kaffe vore gott, men jag orkar inte göra det, så jag väntar tills jag kommer upp till uni...
När jag har tråkigt dravvlar jag.. Ungefär som nu.... Jag ger mej..

GONE* (igen)

Lösenord?

Japp, jag tror att jag ska börja med det... Enbart för att ha koll på vilka som läser =) Jag kan va nyfiknast.. Så fråga så får ni lösenordet...  Ni får en vecka på er.. Om en vecka kommer jag alltså ha lösenord för bloggen... Å så är det!

Vad händer annars då? Nää, det är inte mycket..  Varit på Bergvik idag.. Åt på subway... Satan i gatan va gott det va.. Där kan jag äta flera gånger i veckan... =) Å nu är precis varenda julklapp klar! Bara lite inslagning kvar minsann... Duktiga jag...  Efter Bergvik va jag bara hemma en pyttestund sen drog jag till moster på middag.. Favvomaten kan man inte gärna tacka nej till.. ;)

Nu sitter jag på jobbet... Händelserik dag, trots att jag faktiskt sov till halv elva.. Vilket inte är klokt..  Jag har väl inte sovit längre än till åtta på hundra år.. Vad hände lixom..

Som väntat blev det inge igår.. Vet inte ens varför jag tänkte tanken.. Jag vet juh hur människan funkar... Aja, nu är det slut frågat! Inte mitt bekymmer... Jag skiter i det.. Även om jag gärna beklagar mej över att jag inte får nåt.. HAHA

Nu blir jag beskylld för saker oxå.. Hahahahaha.. Kan väl inte jag rå för =) Eller va det möjligen yttepyttelite mitt fel.. (Det erkänner jag aldrig)

Nää, orkar inge mer...

GONE*

Igen Da

Men det är väl ändå världens pissigaste väder ute.. Ååååååååååå va tråkigt!!! Iofs är precis allt tråkigt nu..... Uttråkad så det är inte klokt!! Ont har jag oxå.. Förbannade jävla visdomstand!!!

Nää, ge mej nån slags aktivitet nuuuuuuuu!!!!! Seriöst alltså.. det verkligen kryper i hela kroppen!!!! Att efter två veckor utveckla nåt slags beroende verkar inte klokt.. Att det dessutom är av en människa stör mej nåt så förbannat... Men pratar man i stort dygnet kanske det bir så... När nu människan helt plötsligt har hittat annat att göra är det inte alls kul längre.. Jag är juh van att personen är med överallt... Jaa via msn alltså... Nu är det skittråkigt att inte ha nån att berätta varje grej jag gör.. Eller som nån annan gör.. VAFAN!! detta beroende ska jag genast bli av med.. Nu är det avvänjning som gäller.....

HAHAHA nu kom Cissi hem från tandläkaren å låter inte riktigt klok.. Så jag ska skratta åt henne en stund... =) Fast det kanke jag  inte får.. (Det gör jag ändå) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

GONE*

Häjj Dä Ä Jag

Mhmm här är jag... Saknat mej? Kom igen, nu lite iaf väl? ;)

Jag har hunnit med massa saker sen jag skrev sist juh.. Jag har varit hos mamma.. Jag har pussats med fyra helt underbara ungar.. Jag har träffat min fina tjej... (Även mamma till två av ungarna) Jag har shoppat, jag har julpyntat.. Jag har minsann bakat.. (jaa, lite fusk va det) Jag har kokat kola vilket resulterade i brännblåsa.. Som om det inte blir nån mattvätt så blir det fan ingen mer kola.. ;p Jag har varit fantastik, underbar, go å bäst i två vecckor. Men det har nog gått över nu vad det verkar... Jag har uppenbarligen blivit saknad.. (men det erkänns aldrig) Jag har varit i Kristinehamn å sett insidan av Tess mage.. Det va lite coolt måste jag erkänna... Jag har druckit 100 liter julmust å det är flera dagar kvar tills det är jul... What can I say.. Det är juh så jävla gott!! =) Hmm vad har jag gjort mer? Jo, jag har fanimej shoppat klart alla julklappar utom en som jag lixom fick tänka om med... FAAN oxå! å för att va jag så är det rätt bra gjort att klapparna är klara... Jag som panikhandlar dan innan julafton annars...

I helgen är det 25års kalas på gång... Det ska drickas sprit minsann... Gärna en hel del... det va ett tag sen nu å jag är suuuuuuuugen.. Mest på att skaka rumpa.. Å eftersom jag inte är så himla bra på det i nyktert tillstånd så berusar jag mej helt enkelt... ;)

Imorgon kan det hända grejjer.. Återstår att se om det bara är käften som går.. Igen... *Suck* Annars får det hända grejjer på lördag istället.. För nu är det minsann dax.. Å så är det bara.. It's been a while since om jag säger så....

Jag borde eventuellt ha gjort en längre uppdatering, men det orkar jag inte med... Klockan är mycket å jag är trött...

GONE*


RSS 2.0